• Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto
  • +386 7 393 45 50
  • info@ziss.si

Strokovni dogodek – NARAVA, IZZIV VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

 

V predstavitvah Anke Lipušček Miklavič, direktorice Mlekarne Planike, in Mira Kristana, vodje enote za okolje in prostor na Posoškem razvojnem centru, bomo spoznali izbrane trajnostne prakse iz Zgornjega Posočja, ki govorijo o soodvisnosti ter odgovornosti do Doline.

Ob imenovanju ambasadorjev biosfernega obmocja Julijske Alpe in podelitvi plaket nas bo nagovoril slavnostni govornik dr. Stanislav Pejovnik, predsednik slovenske nacionalne komisije za UNESCO.

 

Kombinacija strokovnih izhodišč s strani priznanih strokovnjakov ter dveh vzporednih oblik, kot ogled dobre prakse (Faronika d.o.o.) in proaktivna kavarna, je odlična priložnost in izziv, da prevetrimo in morda na novo začrtamo smeri priprav in izvedb naših izobraževalnih programov s tega področja.
 

Komu je strokovni dogodek namenjen?
 

Strokovnim delavcem v izobraževanju odraslih, ki tako v javnih kot tudi zasebnih ter nevladnih organizacijah razvijajo in izvajajo različne neformalne izobraževalne programe.
Ključnim vodilnim in strokovnim kadrom, dejavnim v izobraževalnem in drugih sektorjih, ki se tako ali  drugače srečujejo bodisi s trajnostnim razvojem bodisi razvojem neformalnih izobraževalnih programov (odločevalci na različnih nivojih, predstavniki ministrstev, stroka).


Kaj boste pridobili:

 


Dogodek bo potekal v Tolminu, 30. maja 2019, med 9.30 in 17.00 uro, v prostorih Kinogledališča Tolmin, Mestni trg 5.
 

Prilagamo vam:



Dodatne informacije

Za dodatna pojasnila smo dosegljivi na elektronskem naslovu:

mihaela.anclin@upi.si
patricija.rejec@prc.si


Vabljeni v našo družbo.

Udeležba na strokovnem dogodku je brezplačna, izvedbo posveta sofinancirajo Ministrstvo za izobraževanje,
znanost in šport ter Združenje izobraževalnih in svetovalnih središc Slovenije.

 

                   

 


Nazaj na Novice