• Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto
  • +386 7 393 45 50
  • info@ziss.si

Coaching in mentorstvo kot podpora strokovnim sodelavcem in predavateljem v IO

Po uspešnem zaključenem lanskoletnem usposabljanju v okviru Erasmus+ Akreditacije na Sint Marteenu smo direktorji članic ZiSSS aprila 2023 v Barceloni nadaljevali s pridobivanjem znanj in kompetenc na področju vodenja zaposlenih v organizacijah za izobraževanje odraslih.

Udeležili smo se tedenskega tečaja Coaching in mentorstvo kot podpora strokovnim sodelavcem in predavateljem.

Na tečaju smo nadgradili svoje znanje, uživali v praktičnih vajah in aktivnostih, ki jih bomo prenesli v svoje organizacije za izobraževanje odraslih. »Europass Akademija kreativnosti« je za nas pripravila zanimiv, našim potrebam prilagojen program, ki ga je vodila odlična predavateljica Maria del Monte. 

Na usposabljanju smo bili deležni tako teoretičnih podlag kot tudi praktičnih primerov in vaj v konkretnih situacijah, preizkusili smo se v soočanju s stresnimi situacijami, se naučili kako voditi proces mentorstva in choacinga, razlikovati med obema, spoznali smo številne zanimive in učinkovite metode za vodenje tima,…. Vse naučeno pa z velikim navdušenjem že uporabljamo pri našem vsakdanjem delu v izobraževanju odraslih


Nazaj na Novice