• Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto
  • +386 7 393 45 50
  • info@ziss.si

Dvodnevna strokovna konferenca z naslovom Povezani gradimo skupnost

4. 5. 2017

Združenje izobraževalnih in svetovalnih Središč Slovenije v sodelovanju z MIZŠ  6. in 7. junija 2017 v Rimskih termah organizira dvodnevno strokovno konferenco z naslovom Povezani gradimo skupnost

 

Izobraževalne aktivnosti, namenjene socialnemu vključevanju ranljivih ciljnih skupin, so ena od najpomembnejših dejavnosti slovenskih organizacij za izobraževanje odraslih.

Strokovna konferenca je namenjena izmenjavi dobrih praks in informacij o potrebah na področju izobraževanja, ki pripomore k povečevanju socialnega vključevanja ranljivih ciljnih skupin oziroma preprečevanju njihovega zdrsa v socialno izključenost.Na konferenci Povezani gradimo skupnost, ki jo sofinancira MIZŠ, želimo z izobraževalci odraslih, predstavniki ranljivih ciljnih skupin, ministrstvi ter strokovnimi inštitucijami razpravljati o nadaljnjem razvoju izobraževanja, namenjenega socialnemu vključevanju ranljivih ciljnih skupin brezposelnih, migrantov in priseljencev, mlajših odraslih, starejših ter odraslih s posebnimi potrebami.

Prosimo vas, da si rezervirate čas za udeležbo. Vabilo s podrobnim programom vam bomo poslali v drugi polovici meseca maja.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Predsednica ZISS:
mag. Maja Radinovič Hajdič

Priloga:

Vabilo

Prijava


Nazaj na Novice