• Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto
  • +386 7 393 45 50
  • info@ziss.si

Utrinki z dvodnevnega strokovnega usposabljanja “Soustvarjamo pozitivno delovno okolje”

12. 9. 2017

Po pozdravnem nagovoru Uroša Brežana, župana občine Tolmin, začenjamo dvodnevno strokovno usposabljanje zaposlenih v članicah ZiSS “Soustvarjamo pozitivno delovno okolje, ki se bo odvijalo 7. in 8. septembra 2017.

Za začetek nam direktorica Posoškega razvojnega centra mag. Almira Pirih predstavila njihovo področje delovanja.

 

Popoldanski del dvodnevnega strokovnega usposabljanja zaposlenih v članicah ZiSS “Soustvarjamo pozitivno delovno okolje” je potekal v dveh skupinah. Zaposleni v članicah ZiSS so se usposabljali na področju obvladovanja konfliktov, mobinga in moči sprememb.

 

 

Po celotnem dnevu aktivnosti, smo večer prijetno preživeli ob neformalnem druženju z glasbo. Vseživljenjsko učenje, tokrat salsa.

Drugi dan dvodnevnega strokovnega usposabljanja zaposlenih v članicah ZiSS “Soustvarjamo pozitivno delovno okolje” se je začelo z delavnico Prevzemanje odgovornosti in čustvena inteligenca, ki se je nadaljuje v delu v skupinah. Nova znanja bodo zaposleni v članicah ZiSS prenesli v svoja delovna okolja in tako poskrbeli tudi za bolj zdravo delovno okolje in še večjo kakovos izvajanja izobraževanja odraslih.

 

 

Izdelki ZiSS gozd

 

 


Nazaj na Novice